fbpx

Wat is een PuzzlePack? 

Een PuzzlePack is een interactief gezelschapsspel dat vaak thuis of bij vrienden gespeeld wordt. Jullie krijgen per post een compleet pakket toegestuurd, in dit pakket zitten gethematiseerde enveloppen, puzzels en raadsels. Door deze items kunnen jullie het mysterie van jullie PuzzlePack oplossen. 

Met hoeveel personen is PuzzlePack te spelen?  

Wij adviseren om het spel te spelen met 1 tot 6 personen. Echter is het te allen tijde mogelijk om met meer spelers het spel te spelen. 

Vanaf welke leeftijd is PuzzlePack te spelen? 

Dit hangt er vanaf welk PuzzlePack jullie hebben. Onze meest recente PuzzlePack (PuzzlePack – EUR2020) is vanaf 12 jaar te spelen. 

Kun je een PuzzlePack vaker spelen? 

Als jullie eenmaal een PuzzlePack gespeeld hebben weet je uiteraard alle uitkomsten en informatie al. Waarschijnlijk zal je hem dan niet nogmaals spelen. Echter is het wel mogelijk om een ander PuzzlePack te spelen 

Waar leveren jullie? 

Momenteel leveren wij in Nederland en België. Maar indien jullie het spel in een ander land willen ontvangen is dit vaak ook mogelijk! 

Heb ik nog meer spullen nodig? 

Behalve het PuzzlePack wat jullie thuisgestuurd krijgen hebben jullie nog nodig: een pen/stift, een schaar, een telefoon of computer en jullie vindingrijkheid.