fbpx

Uniek Kerstcadeau

Ben jij op zoek naar een uniek Kerstcadeau ? Koop dan nu een PuzzlePack als kerstcadeau! Het is altijd moeilijk om een leuk en uniek kerstcadeau te vinden voor familie, vrienden, ouders of collega's, maar wij hebben daar nu het perfecte kerstcadeau voor! Matchfixing the game is een Escape room voor thuis welke je nu als kerstcadeau kunt geven. Euro 2020 is wegens COVID-19 helaas uitgesteld, maar wat had er gebeurd als het Europees Kampioenschap wel was doorgegaan? Dit unieke kerstcadeau neemt je mee vanaf de Play-offs naar de Groepsfase, knock-out fase en de finale!

Het leukste kerstcadeau van 2020

Onze puzzlepack is niet alleen heel gaaf ingepakt waardoor het aanvoelt als een kerstcadeau, maar het bevat ook maar liefst meer dan 40 spelelementen! Heb jij ervaring met een escape room? Dan is dit het perfecte kerstcadeau! Door middel van het oplossing van verschillende puzzels komen jullie hopelijk tot de uitkomst! Koop nu je kerstcadeau bij PuzzlePack. Het is voor zowel de voetballiefhebber als de echte puzzelaar een uniek kerstcadeau!

Producten

Kerstspecial 2020

Matchfixing the Game is de kerstspecial 2020. In de sombere wintermaanden is iedereen op zoek naar een leuke activiteit die ze thuis kunnen doen. Onze PuzzlePack is het kerstcadeau wat je met meerdere personen kunt spelen. Het is al vanaf 2 personen te spelen. Wil je dus iemand verrassen met een uniek kerstcadeau? Bestel dan nu snel jullie kerstcadeau via de bovenstaande link.